Nyhedsbrev November 2021

22 november 2021

Kloakering – Se hele nyhedsbrevet her:

https://www.xn--grndalgrundejerforening-af1981-mbd.dk/wp-content/uploads/2021/11/Nyhedsbrev-2021.11.18-LG.pdf

Der sker meget for tiden i Grøndal.

Selv om der var lidt forsinkelse med at komme i gang, da de rør der skulle bruges, var forsinkede, som så meget andet i denne tid – igen på grund af Corona.

I anbefales at følge brevene fra vandværket på hjemmesiden, som opdateres hver uge. De kan findes her: https://www.xn--grndalgrundejerforening-af1981-mbd.dk/diverse/sidste-nyt-paa-igangvaerende-kloakering/

Men nu er man godt i gang.

Billeder siger ofte mere end ord.

Der står mange pumper, som pumper vandet ud til havet.

Det meget gravearbejde medfører også, at der af og til graves hul på de vandledninger, der allerede ligger i jorden. Det medfører, at der må pumpes endnu mere vand væk og lukkes kortvarigt for vandet til sommerhusene. Det manglende vand, strækker sig sjældent mere end 1/2 time.

Gravearbejdet er på vej hen ad Grøndalvej. Bent Haldan, der står for gravearbejdet mener, at de kan nå hen til hjørnet ved Nålevej, og nå de sidste grunde ved hjørnet på Grøndalvej, inden jul. Rørene skal så køre igennem ”Skovly” ud til Strandvejen.

Efter jul starter arbejdet op ad Vesten Bavnen, hvor det så er der og en del stikveje til venstre, der vil blive spæret af. Se kortet øverst.

Klitten vil dog være åben.